Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Monitor & analyseer uw Profinet netwerk met de Procentec Atlas

23-05-2018  |  Nieuws

Atlas banner with screens

 

Het marktaandeel van Industrieel Ethernet in installaties neemt jaar na jaar toe. Het beheer hiervan wordt dus steeds een grotere uitdaging. De Procentec Atlas biedt u de oplossing!

Wanneer er zich een storing voordoet heeft u onmiddellijk de juiste tool in handen om het probleem grondig te analyseren en te verhelpen. Om de Atlas te gebruiken hoeft u bovendien geen software te installeren. Via een webbrowser kan vanaf eender welk operatingssysteem de diagnose gebeuren.

 

Topologie

Altas toont u in een topologisch overzicht alle Ethernet apparaten die zich in het netwerk bevinden en hoe ze met elkaar verbonden zijn. Deze functionaliteit maakt verbindingen tussen apparaten snel en intuïtief duidelijk. De topologie kan op twee verschillende manieren worden weergegeven: de galaxyweergave en een meer hiërarchische boomstructuur. Op deze manier krijgt u ten allen tijde snel een accuraat en overzicht van uw netwerkstructuur.

Netwerkfuncties

Informatie over de kwaliteit van uw netwerk is belangrijk, maar in de meeste tools is dit zeer ingewikkeld. Atlas toont dit op een gemakkelijke manier, de Q-Factor (quality factor) is een gewogen algoritme die gebruikt wordt om een score te geven over de kwaliteit van uw netwerk. De Q-factor kan opgebouwd worden voor alle aangesloten apparaten in het netwerk. Op deze manier krijgt u snel een indicatie over de gezondheid van uw netwerk.

 

Vragen of onduidelijkheden? Of liever een live demo ? Aarzel niet om ons te contacteren.


« terug
© Developed by CommerceLab