Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Indumation 2017

30-12-2016  |  Nieuws

De 4e editie van Belgiës grootste show voor Factory, Process- and Infrastructure Automation wordt “the place to be” voor alle belangrijkste actoren en investeerders uit de industrie. Innoveren en automatiseren gaan hand in hand met digital en smart en dit in al zijn facetten: van het component of device tot de volledige hightech systemen en oplossingen die aangeboden worden op dit platform, voor alle takken van de industrie (factory & process), de grote infrastructuren (havens, terminals, tolwegen, bruggen en wegen …)  en alle bedrijfsprocessen (productie, engineering, maintenance, SCM, logistiek en voorraden, assets).

Toepassingen van innovatie en automatiseringstechnologie vindt de bezoeker op volgende niveaus :

  •  Factory - & Process :  Production, Assembly, Engineering, Maintenance, Test & Measuring, Quality, Instrumentation
  •  Logistics & Warehousing
  •  Industrial Building & Plant + Energy management & monitoring
  •  Industrial IT, connectivity, big data, data storage, monitoring & analytics, network- & cybersecurity, mobile devices

De Federaties Agoria, Belgitrans en Fimop en de organisatoren hebben één grote missie :  “ Smart all the way”, wat dus nog verder gaat dan Industrie 4.0.  

 Indumation, I²oT, Industry 4.0, Industrial Internet of Things

« terug
© Developed by CommerceLab