Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

De Yaskawa GA500 Drive – Het resultaat van 100 jaar vakmanschap

05-08-2019  |  Nieuws

Yaskawa GA 500 Drive banner

 

Op SPS te Nürnberg lanceerde YASKAWA eind vorig jaar zijn nieuwste GA500 drive. De GA500 kondigt zich aan als de microdrive van de toekomst. Flexibel, compact en geschikt voor een brede waaier aan motorvermogens (tot 30kW).

Door de meer dan 100 jaar ervaring in aandrijftechniek is Yaskawa er met de GA500 in geslaagd de ultieme balans te vinden tussen kwalitatieve uitmuntendheid en een superieur gebruiksgemak.

 

Programmeren zonder voedingsbron
De GA500 kan geprogrammeerd worden zonder dat een voedingsbron moet aangesloten zijn. U kan eenvoudigweg uw PC of smartphone op de drive aansluiten via USB en starten met de programmatie. 

 

Snel up and running met de Drive Wizard app
Met de Drive Wizard app van Yaskawa kan de GA500 ook geprogrammeerd worden met een smartphone via Bluetooth of rechtstreeks via de USB-ingang. De Drive Wizard staat dus garant voor een snelle inbedrijfstelling van de drive.

 

Tijdswinst door QR-code scanning
Met dezelfde Drive Wizard app kan tevens op iedere drive de QR-code gescand worden met een smartphone. Hierdoor worden snel enkele kenmerken zoals Product ID, serienummer, productmode en firmware weergegeven. In een handomdraai beschikt u dus over de juiste gegevens.

 

Tot slot beschikt de GA500 ook over:

 

• Ingebouwde remchopper (DC-choke)

• LCD keypad

• Gecoate PCB's

• Ingebouwde 24V ingang voor controller

• Afneembaar bedieningspaneel

• Ingebouwde EMC-filter

 

Alle details over de Yaskawa GA 500 zijn te vinden op de GA500 website. en in deze sales brochure.

 

« terug
© Developed by CommerceLab