Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Anybus Wireless Bolt – Krijg draadloos toegang tot uw machines

30-08-2019  |  Nieuws

Anybus Wireless Bolt banner

 

Wanneer machines op moeilijk bereikbare plaatsen staan, is het niet altijd evident om bij een probleem of stilstand paramaters of statussen van de machine weer te geven. Soms is het fysiek ook niet mogelijk om dichtbij de machine te komen omwille van veiligheidsredenen.

In deze gevallen biedt de Wireless Bolt een passende oplossing. De Anybus Wireless Bolt maakt uw machine namelijk draadloos toegankelijk. De Wireless Bolt wordt bovenop een machine of stuurkast gemonteerd en maakt van uw machine een wireless access point. De draadloze verbinding wordt tot stand gebracht via Bluetooth of WLAN-technologie.

In de praktijk kan u een PC, tablet of smartphone (BYOD) gebruiken om een (configuratie)webpagina of app te openen en zo machinewaardes te visualiseren of aan te passen. Door deze manier van werken heeft u bovendien geen HMI nodig, hierdoor is de Wireless Bolt ook een kostenefficiënte oplossing.

  • Bereik van 100m

  • IP 67 uitvoering

  • 18-pin Ethernet of PoE-uitvoering

  • Gebruiksvriendelijke configuratiewizard

 

 

Meer informatie kan u terugvinden in de Wireless Bolt datasheet en via de website van HMS.

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden van de Wireless Bolt? Neem contact op met ons en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.

« terug
© Developed by CommerceLab