Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Bintz opnieuw aanwezig op de industriële softwarebeurs ABISS

04-10-2018  |  Nieuws

ABISS 2017 - Xpo Kortrijk


Bintz neem dit jaar voor de derde maal deel aan de industriële softwarebeurs ABISS. Net zoals vorig jaar zal deze volledig in het teken staan van IIoT en Industry 4.0. 
Met Automation Platform.NExT, Pluto Live Report en Kheiron Service Platform heeft Bintz binnen deze IIoT context een aantal sterke softwaretools in handen die onze klanten helpen in het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

 

PLUTO Live Report

PLUTO Live Report is een dashboard- en rapporteringssoftware voor operatoren, productieverantwoordelijken en managers die op basis van nauwkeurige gegevensanalyses en KPI’s doelgerichte beslissingen moeten nemen. Er kan data uit verschillende gegevensbronnen gevisualiseerd worden bijvoorbeeld rechtstreeks uit een eWON Flexy of uit een historische database.

 

Kheiron Service Platform

Het Kheiron cloud service platform is een volledig web-based visualisatieomgeving die rechtsreeks op de DataMailbox service van eWON connecteert. Zowel real-time als historische waardes kunnen weergegeven worden in verschillende templates. Deze templates worden volledig naar wens ontwikkeld en bestaan uit dashboards, trends, alarm overzichten, geolocatie en diverse andere objecten.

 

Automation Platform.NExT

Automation.Platform NExT is een innovatief en future-proof SCADA pakket waarvan de cient/server communicatie volledig gebaseerd is op de IIoT-enabled, OPC UA architectuur. Diverse native drivers, een mobiele HTML5 webclient en een volledig nieuwe objectenbibliotheek maken het geheel compleet.

 

 

ABISS gaat door in Kortrijk Xpo op donderdag 4 oktober 2018 van 9u tot 18u.

 

Reserveer nu uw gratis toegangsticket en bezoek ons op stand 39 !

 

 

Nieuwsgierig hoe het er vorig jaar aan toeging? Bekijk onderstaand filmpje:

 

 

 ABISS, Fair, Xpo Kortrijk, Industriële software

« terug
© Developed by CommerceLab